gårdagens tävling!

igår va vi i Västervik och hoppade en LB LA och ponnyn presterade sitt allra bästa i båda klasserna! i LBn lev det en 2 placering och i LAn så.. ehhe jag missade dom två sista hindrena och red direkt på omhoppningen.. så jag blev såklart utesluten.. vet inte om jag ska skratta eller gråta, bobban va så fin i båda klasserna ! min älskade ponnyplutt! Dessutom så är det ända ggn man kan säga att det är en "ryttarmiss" , tycker jag ;)

Västervik tävling

So far so good
2:a i dagens första klass
förvissobara en reg LB men ändå....
Ryttarrapport ikväll

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååååå vad roligt

Hon åkte på tävling 
och lämnade bloggen öppen igen:)
Och det är NU man kan bevisa om man är en snäll mamma
eller dum mamma....
Hmmm det måste jag fundera på
Återkommer.....

Dagen innan tävling

ligger Moa i soffan
ätandes kexchoklad och drickande ngt konstigt
hästarna vilar
och Bobban har varit ute på myspass
Njutte ridhus ridning
byxorna på tork
Taco med hela familjen, minus Dennis
trist att jag kom hem sent så att Dennis inte hann komma, mitt fel
 
Ja så går det gumman
när man lämnar sitt lösen och inlogg på

Utagen!

utagen till att tävla Baltic cup! för er som inte vet vad baltic är så är det en internationell hopptävling som inte bara går i Sverige utan lite överallt här på våran lilla planet. det är en tredagars cup och jag ska köra LA LA+5 och LA igen , jag tror att det var så, alltså bara en klass om dagen! så taggad! nånting jag saknar dock äratt ha en "tävlingskompis" .. typ i dom tidagare ponnyåren och så , men så är det , det är bara att skaffa nya kompisar ! målen för denhär cuppen är självklart att försöka bli placerad! det är ju trots allt en internationell tävling så blir man plaserad blir det en heldel Champ Poäng i TDB ! taggade är vi iallafall!
en bild på mej och Dee som jag hade förra året tror jag , fin tjej. hon hade dock en magsjukdom som tillslut tog hennes fina liv! vi hann att starta en klass tillsammans!<3

ni är så goa!

gulliga är ni som hänger i fasst jag är trög på att blogga!idag var vi iallafall i bjärka och löshoppade Njutte..HAHA! kul tyckte han att det va, tillomed så kul att han hoppade över tråden.. han hade exemplariska framben måste jag bara säga! sen fick vi med oss nya benskydd och täcken till bobby!fina blir dom!
 

Grevagården

trevligt ställe detdär.. La va inte mycket att hänga i julgran då jag fick ett smit i grunden.. red inte ordentligt och var fokuserad.. debuterade doch 115 (La+5) och det gick hur bra som helst.. haha men jag fick ett pet i första omhoppnings hindret , kom på 9 plac av 8 så det va lite surt..

mina fina hästar!

jag är så här (-------) dålig på att blogga.. ikväll i stallet ska jag ge njutte en ny look, en tjej hade klippt ett superman märke på sin hästs rumpa och jag tyckte det va såå snyggt så jag måste också prova det på en av mina! intressant! lägger ut en bild på hur det ser ut efter vi är klara!

ursäkter ursäkter

som alltid hittar jag ursäkter till att inte blogga.. kanske mest för att det inte händer ngt ,men men,,gårdagen var jag inne i stan och såg på Hansel and Gretel. sjukt bra film med en as bra storyline, att dom fortsatte där sagan slutade. jag såg den med Emma och John.. idag ska jag in till stan igen och hämta min mobil som vart på lagning, så jag skriver väll kanske lite sen med.. vid häst fronten har det inte hänt ngt alls..

RSS 2.0